Történetem

   Üdvözlöm, Kovács Judit Erzsébet vagyok, 2012 óta a Pegazus Coaching alapítója és tulajdonosa.
Lovas élményeim gyerekkorom óta lelkesítenek és irányt adnak az életemnek. 1978 óta lovagolok, e sportnak is szerepe volt abban, hogy a Gödöllői Agrártudományi Egyetemen végeztem agrármérnökként.
Első kancámat 1992-ben vásároltam kétéves nyers csikóként, őt is és későbbi csikóját is magam tanítottam nyereg alá. 1995-ben szereztem lovas sportoktatói végzettséget, majd a 90-es évek végén a Bábolna Rt. Arab Ménesében gyűjthettem lótenyésztési tapasztalatokat.

Vezetőként 13 évet dolgoztam az agráriumban. A tapasztalatok ébresztettek rá, mennyit is köszönhetek négylábú társaimnak. Az összefüggéseket a coaching segített megtalálni. Idehaza a CoachAkadémián végeztem 2011-ben, majd  Németországban, Spanyolországban és az USA-ban tanultam kifejezetten ló-asszisztált coachingot. Az ICF tagjaként e szervezet szakmai és etikai normái szerint tevékenykedem.

ICF minősítést 2013-ban tettem. Vezetőket támogatok személyre szabott megoldásaik felfedezésében, hogy megtalálják azt az egyéni utat, ami a bizalom és hatékonyság növelésével fellendíti vállalkozásuk eredményességét, miközben a munkahelyi légkör is kellemesebb lesz.

Ennek megfelelően leggyakoribb témáim: vezetési stílus, kommunikáció, érzelmi intelligencia, delegálás, asszertivitás, önbizalom növelése, csapatok összehangolása, csapatépítés.

2014-ben Firenzében vettem részt egy, az EU Grundtvig* támogatási programjából finanszírozott mentor képzésen. Ennek tapasztalatait úgyszintén beépítettem a lovakkal való élménytanulásba.

Munkámat a Gestalt szemléletmódjára alapozom, hiszen a Lovakkal (is) csak a jelen pillanatot megélve lehet együttműködni, majd a felismeréseket az Emberek vezetésébe átemelni…

Várjuk szeretettel!   Kovács Judit Erzsébet – és a Lovak:)

 

LLP_EUtka_logo

* A projektet az Európai Bizottság támogatta.
A közleményben megjelentek nem szükségszerűen tükrözik az Európai Bizottság nézeteit.

További adatlapjaim a LinkedIn-en és az ICF Magyar Tagozat oldalán (link a képekre kattintással):

View Judit Kovacs's profile on LinkedIn