Vezetőknek

Szeretne a vállalkozásában elkötelezettebb munkatársakat, eredményesebb kommunikációt, nagyobb hatékonyságot és kevesebb stresszt? Szívesen látna a cégében több kreativitást?

Akkor fedezze fel a rejtett lehetőségeket 4 lóerőnyi inspirációval!

– „Hatszemközt” – a lovat is beleszámítva

Egyéni vezetői támogatás az Ön igénye szerinti témában, egész napos tapasztalati tanulással, akár „hagyományos” folyamatba illesztve. 

A megbeszélgetések váltakoznak a lovakkal végzett gyakorlatokkal. Utóbbiak új nézőpontot kínálnak a hozott témához. Ezáltal könnyen felfedezheti a lovak válaszai és a mindennapok megoldásai  közti összefüggéseket, ami hozzásegíti saját, személyre szabott megoldásai felfedezéséhez. 

 –Női vezetőknek:

Lovas élménytanulás kifejezetten a női vezetők témájára fókuszálva, melynek során kislétszámú vezetői csoporttal dolgozunk egyazon közös témán, ugyanakkor a csapattagok külön-külön is fontos felismerésekhez jutnak olyan kérdésekben, mint pl.:

  • hogyan lehet a női intuíciót felhasználva könnyedén ÉS hatékonyan, erőlködés nélkül vezetni?
  • Mi fontos a vezetéshez és hogyan könnyíthetjük meg a „követő” munkatársaink dolgát?
  • Hogyan őrizhetjük meg női működésmódunkat?
  • Hogyan lehetünk sikeresek ÉS maradhatunk önmagunk egy vezetői kinevezés után is?

 –  Frissen kinevezett vezetőknek:

Ha valakit azért neveznek ki vezetőnek, mert korábban jól végezte a munkáját az előző beosztásában, hajlamos azt hinni, hogy vezetőként is ugyanazt kell tennie, csak még jobban.  Azután észreveszi, hogy a vezetés tulajdonképpen emberek motiválása, megmozdítása arra, hogy az egyértelműen kommunikált dolgokat önként és lelkesedéssel megtegyék. De hogyan érhetjük el ezt? Próbálja ki lovakkal!  Az élmény útján szerzett ismeretek tartósan megmaradnak, később is emlékezni fog rájuk.

„Mondd el és elfelejtem; mutasd meg és megjegyzem;
engedd, hogy csináljam és megértem.” (
Konfucius)

 
Tanulságok a Lovaktól, Emberek vezetéséhez 

  • Szeretné tudni, mit gondolnak mások a vezetési stílusáról?
  • Mennyire figyel oda másokra?
  • Hogyan építhet megbízható csapatot?
  • Mit közvetít a testbeszédével?
  • Mennyire tartja magát a céljaihoz?
  • Milyen utat választ céljai megvalósításához?

Célirányosan azokkal a témákkal foglalkozunk, melyek a mindennapi vezetői munkát hatékonyabbá teszik, úgymint: odafigyelés, bizalomépítés, motiváció, felelősségvállalás, non-verbális kommunikáció, vezetési helyzetek megtapasztalása, célorientáció. Eközben közvetlenül megélhető az együttműködés kialakítása és a lovak őszinte visszajelzése.

Lovas előtapasztalat egyik programhoz sem szükséges, azt magam teszem hozzá.:)

Programjaimat német, vagy angol nyelven is megtartom.

További részletek az info@pegazuscoaching.hu címen.

Minden programomra  100 % ELÉGEDETTSÉGI – GARANCIÁT VÁLLALOK!

Ha bármi okból nem lenne elégedett, és az együtt töltött nap végén úgy érezné, hogy a befizetett részvételi díj Önnek nem érte meg, nincs más teendője, mint a nap végén ezt jelezni, és ez esetben a teljes befizetett összeget visszatérítem.

A korábbi résztvevők véleményét erre a linkre kattintva olvashatja.