Pro bono – jószolgálati coaching felajánlásaim

Meggyőződésem, hogy a coaching számos váratlan és nehéz helyzet kezelésében hoz megoldást. Ezért igyekszem a magam módján, jószolgálati coaching felajánlással támogatni fontos ügyeket:

MALÉVAz ICF Magyar Tagozata szervezésében 2012-ben részt vettem a MALÉV outplacement coachingban. A Magyar Tagozat megmozdulását az ICF 2013-ban  „I Care For” díjjal ismerte el. A projektről bővebben az ICF Magyar Tagozatának oldalán olvashat, ezen a linken:

http://icfcoachklub.hu/about/joszolgalati-tevekenysegunk/malev-csr/

ill. a sajtóközleményben:

http://icfcoachklub.hu/2012/05/25/szeleskoru-osszefogas-a-volt-malev-dolgozokert/

 

ICF MALÉV_záró

 A Jobline írása az „I Care For” díjról pedig itt található.

 

A nemzetközi akkreditációm (ACC) megszerzését követően szintén az ICF szervezésében kapcsolódtam be 2014-ben az Amerikai Kereskedelmi Kamara, az AmChAm tagjai részére szervezett Coach up!  összefogásba.

Erről a projektről az ICF Magyar Tagozatának honlapján olvashat bővebben: http://icfcoachklub.hu/coach-amerikai-magyar-osszefogas-versenykepessegert

2015 tavaszán a Coach up! program is ICF díjat kapott, erről szól a Profession.hu cikke: http://www.profession.hu/cikk_rovid_hirek/20150318/a-vilag-elvonalaban-a-magyar-coachok/5237

Nagy örömömre szolgál, hogy ezekben a projektekben részt vehettem és amellett, hogy támogatást nyújthattam, rengeteget tapasztalatot szereztem a támogatást fogadó értékes emberektől.