Gondolat-Galopp 2014 november

Kedves Olvasó!

Lovas coaching alapok:
Hogyan hasznosíthatók a coachingban a sportolói tapasztalatok?

A Gondolat-Galopp októberi számaihoz érkezett jókívánságokat ezúton is nagyon köszönöm! Mivel többen kérdezték, mi az előtörténete Mizsér Attilával közös programunknak, ebben a számban most ezt is megosztom:
Jómagam ahhoz a generációhoz tartozom, aki a ’80-as, ’90-es években szurkolóként drukkolt az olimpiai csapatnak. Emlékszem, ahogy egyetemi csoporttársaimmal végigizgultuk a szöuli  olimpia és a margitszigeti világbajnokság közvetítéseit. Ilyenkor az élmények, nevek, arcok, eredmények természetesen mélyen bevésődnek az ember emlékezetébe.
Annál nagyobb volt tehát a meglepetésem, amikor több mint húsz év elteltével  azon vettem észre magam, hogy egy programon személyesen összetalálkoztam  Mizsér Attilával. Ez pedig nem volt más, mint a Coaching Határok Nélkül sorozat sport-coachingról szóló része, amelyet John Blakey tartott az olimpiai tapasztalatok coachingban való hasznosításáról.
A CHN-eCHN logo magyar kocka nagybetűn mindig értékeltem, hogy a hasznos ismeretanyag mellett lehetőséget ad a kapcsolatépítésre is: legnagyobb örömömre már a szünetben elkezdtünk arról beszélgetni, hogy érdemes lenne egy közös programot összeállítanunk. Az elhatározást azután tett követte, nyáron sokat dolgoztunk a tematikán, hogy a szerteágazó lehetőségeket, történeteket egy közös vezetői coaching keretbe illeszthessük. Mivel Attila évekkel ezelőtt profi tréner lett vezetői munkája mellett, nagyon hitelesen képes átadni a tudást arról, hogy a sport tanításai miként alkalmazhatóak a hatékony és eredményes vezetés érdekében.
Arra törekedtünk, hogy olyan hátteret, ismeretanyagot és tanulási környezetet biztosítsunk, ahol a sportolói, vagy lovas előtapasztalatokkal nem rendelkezők is közelebbről megtanulják, mi teheti kitartóvá, célratörővé és eredményessé a gazdasági életben dolgozó vezetőket.

Tehát a résztvevők azonnal alkalmazható vezetői megoldásokhoz jutnak, ami a sportban  –  és a vezetői működésben – csak évtizedek tapasztalataiból szűrődik le. Mindezt pedig két rövid nap alatt elérhetővé tettük!

Szeretné kipróbálni? Programajánló:
Lovas vezetői szeminárium és coaching Mizsér Attila öttusa olimpiai bajnok és
a Pegazus Coaching közös szervezésében!

Kétnapos programunk fókusza a vezetői hatékonyság fejlesztése Mizsér Attila élsportolói tapasztalataira és a lovas coaching saját élményes módszerére alapozva.
Mizsér Attila sportolóként végigélte az olimpiai bajnoksághoz vezető utat, melynek tanulságait az elmúlt húsz évben pénzügyi területen, vezetőként hasznosította.
Jó szívvel ajánlom ezt az exkluzív programunkat az érdeklődők figyelmébe!

A jelentkezési határidő november 9.-én lejár! Úgyszintén időérzékeny Mizsér Attila ajándéka, amely legkésőbb programunk zárónapjáig, november 18. éjfélig letölthető.

Információ, jelentkezés:

• Mizsér Attila: Tel.: +36 30 942-9106
• Kovács Judit: info@pegazuscoaching.hu; Tel.: +36 70 337 1230

 

Hosszú száron, avagy egy kis lazítás, – lovas vicc:

– „A testvérem több mint  100 kg és le akar fogyni. Mostanában elkezdett lovagolni.”
– “Na és fogyott már?” – “Ő még nem, de a ló már igen!”

Vállalkozásához sok sikert, szárnyaló ötleteket kívánok, 

 

Kovács Judit Erzsébet, ACC
Pegazus Coaching
Megoldások a Lovaktól, Emberek vezetéséhez
http://pegazuscoaching.huinfo@pegazuscoaching.hu;

LinkedIn;  Facebook;  Blog;