Gondolat-Galopp 2022 február

Tavaszi megújulás

Nem tűntem el teljesen, csak a gyászév kettőre sikeredett… Az első évben nem is éreztem késztetést, hogy újrakezdjem, a másodikban pedig a saját feladataimat kellett megoldanom. Hiszen csak akkor tudok másokat támogatni, ha saját magammal is rendben vagyok. Költöztem, elrendeződtem, új helyszínt kerestem, és meg is találtam!:)

A megvalósításban nagy segítségemre volt egy könyv, amit a Lovas Suttogó Vezetőknek írójától, Bernd Osterhammeltől kaptam. Ez a második könyve, Teremtőerő címmel. Annyira hasznosnak éreztem, hogy az első könyvéhez hasonlóan hirtelen felindulásból ezt is lefordítottam, most keresek neki kiadót.
Ha a Gondolat-Galopp olvasói között akad olyan, akit megszólít a könyv témája, és van kiadói kapacitása, az info@pegazuscoaching.hu  címen várom a jelentkezését.

Visszatérve az új lovas coaching helyszínre, már legfőbb ideje volt, hogy megtaláljam, hiszen e hónapban van a Pegazus Coaching 10 éves születésnapja. Korábban azt a célt tűztem ki, hogy ezt a napot már a megújulás tudatában ünnepelhessem. A ’90-es évek elején saját lovaimat a Gödöllői erdőben lovagoltam be, így ehhez a területhez jó érzéssel és szép emlékekkel kötődöm. Ez adta az indíttatást, hogy ezen a környéken nézzek új helyszínt.

 

Nagy örömmel jelentem be, hogy lovas programjaimat ezentúl a Lázár Lovasparkban (2182 Domonyvölgy) tartom.
Itt várom szeretettel azokat a vezetőket és csapatokat, akik élménytanulással akarnak igényes szakmai környezetben vezetői önismeretükön és a csapat összetartásán dolgozni.
Ajánlat kérés és előzetes időpont egyeztetés továbbra is nálam történik, az info@pegazuscoaching.hu címen.

 

Gondolatok hosszú száron – e havi idézet:

„Ha a múltat nem temetjük magunkba, akkor felhasználhatjuk a jelen megújítására is.”
Terry Eagleton.”

Nemrég kapcsolódott be a hírlevélbe és szeretne a régi számokba is belenézni?
A „Lovas coaching alapok” sorozat egyes korábbi, rövidített részei a Pegazus Coaching blogon  olvashatók.
Az aktuális információkat és a teljes anyagot viszont továbbra is csak a feliratkozók kapják.

Kovács Judit Erzsébet, ACC
Pegazus Coaching
Megoldások a Lovaktól, Emberek vezetéséhez
http://pegazuscoaching.huinfo@pegazuscoaching.hu;
LinkedIn;  Facebook;  Blog;